8.Mezun-Öğrenci Buluşması

Değerli Öğrencilerimiz;

8 Mayıs 2023 tarihinde 11:45-13:15 saatleri arasında bölümümüz "Mezunlar ile İlişkiler ve Tanıtım Komisyonu" tarafından çevrimiçi düzenlenecek olan "8. Mezun-Öğrenci Buluşması" etkinliği farklı sektörlerde çalışan Dr. Onur Ömer SÖĞÜT (TERRA PATENT), Dr. Berceste BEYRİBEY PRİCE (ZEM Fuel Systems), Buket DEMİR (Universitat Politècnica De Catalunya (UPC)) ve Yasemin BİNGÜL’ün (TÜPRAŞ) katılımları ile gerçekleştirilecektir.

Sizleri 8. Mezun-Öğrenci Buluşmasına  bekliyoruz..

Kariyer Semineri Hk.

World Medicine İlaç Sanayi ve Tic. A.Ş. firması tarafından gerçekleştirilecek olan “Staj Programları ve İşe Alım Süreci” ile ilgili bilgilendirme semineri 13 Mayıs 2022 Cuma günü saat 13.00’de Kimya Metalurji Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimizin katılımı önemle beklenmektedir.

Kariyer Semineri Hk.

Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği bağlamında partner üniversitemiz olan Bydgoszcz University of Science and Technology üniversitesinden Dr. Wojciech Poćwiardowski tarafından “Design Thinking Methodolody in developing new products” başlıklı seminer 10 Mayıs 2022 Salı günü saat 11.00’de Kimya Metalurji Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimizin katılımı önemle beklenmektedir.

4. Mezun-Öğrenci Buluşması

Değerli Öğrencilerimiz, 20 Nisan 2021 günü saat 13:00-14:20 arası bölümümüz "Mezunlar ile İlişkiler ve Tanıtım Komisyonu" tarafından çevrimiçi düzenlenecek olan "4. Mezun - Öğrenci Buluşması" etkinliğimiz kapsamında, farklı sektörlerde çalışan eski mezunlarımızdan Seval KÜÇÜKPARMAKSIZ, Onur YENİER, Ezgi İSPİROĞULLARI, Ozan TUNCA ve Arş.Gör. Deniz UYGUNÖZ, 3. ve 4. sınıflara bulundukları sektörü anlatan birer sunum yapacaklardır.