Bitirme Çalışması

• Hazırlanan bitirme çalışmaları değerlendirme kriterleri FR-1580 (Kimya Metalurji Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü Bitirme Çalışması Ara Rapor Değerlendirme Formu), FR-1584 (Kimya Metalurji Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü Bitirme Çalışması Değerlendirme Formu ve Jüri Raporu), numaralı formlarda belirtildiği gibidir.
  • Mevcut yönetmeliğe göre, bitirme çalışmaları dönemin tamamlanmasından sonraki sınav döneminin ilk günü CD’ye kayıtlı olarak danışman öğretim üyesinin sınava girer/giremez onayı ile birlikte öğrenci bürosuna FR-0745 numaralı form ile beraber teslim edilir.
  • Bitirme çalışmasının, bilimsel etiğe uygunluğunun beyan edilmesi gerekmektedir. TURNITIN raporu çalışma metni ile beraber teslim edilmelidir. Bitirme çalışmasının kabul edilebilmesi için, benzerlik oranının % 30’u aşmaması gereklidir.
  • ''Bitirme Çalışması'' ile ilgili önemli tarihleri takip ediniz.

NOT: İlgili dokümanların İngilizce versiyonlarına Bölüm İngilizce web sitesinden ulaşabilirsiniz. FR kodlu formların güncel haline ulaşmak için buraya tıklayınız.

'Bitirme Çalışmasında Bilimsel Etik” başlıklı seminer 14.03.2024 Perşembe günü saat 12.00’da Doç.Dr.Eren Figen hocamız tarafından online olarak gerçekleştirilecek olup, bitirme çalışması alan tüm öğrencilerimizin katılımı zorunludur.

Toplantı Linki: http://online.yildiz.edu.tr/JoinMeeting?organizationid=646bebbc-56ee-42fb-84b7-9ca8d19339bf&meetingid=cbb31561-aa5b-4208-b349-abfd82a26165