Ana içeriğe atla

Bitirme Çalışması

• Hazırlanan bitirme çalışmaları değerlendirme kriterleri FR-1580 (Kimya Metalurji Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü Bitirme Çalışması Ara Rapor Değerlendirme Formu), FR-1584 (Kimya Metalurji Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü Bitirme Çalışması Değerlendirme Formu ve Jüri Raporu), numaralı formlarda belirtildiği gibidir.
  • Mevcut yönetmeliğe göre, bitirme çalışmaları dönemin tamamlanmasından sonraki sınav döneminin ilk günü CD’ye kayıtlı olarak danışman öğretim üyesinin sınava girer/giremez onayı ile birlikte öğrenci bürosuna FR-0745 numaralı form ile beraber teslim edilir.
  • Bitirme çalışmasının, bilimsel etiğe uygunluğunun beyan edilmesi gerekmektedir. TURNITIN raporu çalışma metni ile beraber teslim edilmelidir. Bitirme çalışmasının kabul edilebilmesi için, benzerlik oranının % 30’u aşmaması gereklidir.
  • ''Bitirme Çalışması'' ile ilgili önemli tarihleri takip ediniz.

NOT: İlgili dokümanların İngilizce versiyonlarına Bölüm İngilizce web sitesinden ulaşabilirsiniz. FR kodlu formların güncel haline ulaşmak için buraya tıklayınız.