Üniversitemiz Öğrencilerinin Yatay Geçiş Yapmasına Engel Durum Olmadığına İlişkin Belge Hk. (Önemli)

Yatay geçiş yolu ile ( Merkezi Yerleştirme Puanı ile Ek Madde-1 kapsamında yatay geçiş, K.arası yatay geçiş) kayıt hakkı kazananlardan kayıt sırasında “yatay geçişine engel bir durum olmadığına dair belge” istenilmesi gerektiği bildirilmişti.

Üniversitemizden diğer Yükseköğretim Kurumlarına yatay geçiş yapacak öğrencilerden de bu belge talep edileceğinden Yükseköğretim Kurumu Daire Başkanlığınca bir form hazırlanmış ve form YTÜ Kalite Koordinatörlüğü sayfasında yayınlanmıştır. Öğrenciler bu form ile (FR-1550 no’lu form)  ilgili birimlerden onay alacaklar ve  son olarak kendi Fakülte / Yüksekokul Sekreterliklerine formu imzalatarak geçiş yaptıkları Yükseköğretim Kurumuna beyan edeceklerdir.