Bitirme Çalışması Sunumları Hakkında-Revizyon

2019-2020 Bahar Dönemi Bitirme Çalışmalarının (Bilimsel Etiğe uygunluk belgesi imzalı eklenmiş olarak) word ve pdf formatında teslim tarihlerinin ileride açıklanacak olan final tarihlerinin ilk gününe kadar yapılabilecektir.  Bitirme Çalışması sunumları ilan edilecek final takvimi dahilinde gerçekleştirilecektir.

Not: 21 Nisan 2020 tarihli senato toplatısında alınan karar kapsamında öğrencimiz varsa danışman öğretim üyesi ile irtibata geçmesi gerekmektedir.
  • “Bahar yarıyılında SADECE  Bitirme Çalışması, Bitirme Tezi, Planlama ve /veya Tasarım derslerini alan ve diğer teorik ve pratik çalışmalarını tamamlayarak mezun olabilecek durumdaki öğrencilerin sadece bu derslere ait final sunumlarının UZEM sistemi üzerinden 5-6 Haziran tarihleri arasında yapılmasına karar verilmiştir.”