Yarıyıl Sonu Mazeret Sınavına Kabul Edilecek Öğrenciler Hakkında

Yarıyıl sonu sınavlarında öğrencilerimizin mazeret sınavı taleplerinde aşağıdaki hususlara dikkat edilmesi rica olunur.
- Öğrenci tarafından sisteme herhangi bir gerekçeyle yüklenemeyen ödev-proje-klasik sınav gibi aktivitelere ait dosyalar e-posta vb. yöntemler ile kesinlikle kabul edilmemektedir.
- Çoktan seçmeli sınavlarda sistem tarafından verilen doğru-yanlış-boş sayılarına göre puanlama yapılmalıdır. Öğrencilerin e-posta vb. yöntemlerle gönderdiği cevaplar kesinlikle kabul edilmemektedir.
- Çeşitli sebeplerle sınavlarda sorun yaşayan öğrencilerin mazeretlerini 28.05.2020 günlü, 2020/04-06 sayılı Senatosu YTÜ 2019-2020 Bahar Dönemi Yarıyıl Sonu Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslarının 13. Maddesinde belirtildiği şekilde yapması gerekmektedir.
- Öğrenciler, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne (UZEM) mail göndermemelidir.
- Öğrencilerimiz konu ile ilgili maillerini ekarakus@yildiz.edu.tr adresine göndermelidir.