Ana içeriğe atla

Stajlar ile İlgili Önemli Duyuru

Covid-19 salgını nedeniyle, öğrencilerimizin laboratuvar ve işletme stajları hususunda yaşadıkları mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla, stajı yarıda kalan veya henüz stajına başlayamamış 2019-2020  bahar döneminde mezun durumundaki öğrenciler için geçerli olmak üzere aşağıdaki esaslar belirlenmiştir:

1- Fakülte yönetim kurul kararı gereğince mezuniyet aşamasında olan öğrencilerimiz mesleki stajını %70 oranında tamamlamış olmaları halinde stajını tamamlamış kabul edilecektir.

2- Öğrencilerimiz bölümümüz laboratuvarlarında, uygun olan hocalarımızın denetiminde “Laboratuvar Stajı” yapabilirler. Bölümümüz laboratuvarlarında staj yapmak isteyen öğrencilerimiz 26 Haziran Cuma gününe kadar imzalı dilekçelerini bölüm e-posta adresine online olarak göndererek başvuru yapmaları gerekmektedir. Staja kabul edilen öğrenciler ve staj tarihleri bölüm web sayfasında duyurulacaktır (mezun durumunda olmayan öğrencilerimiz de bölüm laboratuvarlarımızda laboratuvar stajı yapabileceklerdir).

3- Ayrıca öğrencilerimiz bulundukları bölgelerdeki üniversitelerin laboratuvarlarında da staj yapabilirler.

4- Laboratuvar ve İşletme Stajlarını çevrimiçi (online) yapma imkanı olan öğrenciler, Bölüm Endüstriyel İlişkiler ve Staj Komisyonundan staj yeri onayını aldıktan sonra çevrimiçi (online) staj yapabileceklerdir.

5- Yeni bir karar alındığında öğrencilerimize bölüm web sitesinden duyurulacaktır.