Kimya Mühendisliği Laboratuvarı II dersini alan öğrencilerimizin dikkatine

KMM 4601 Kodlu Kimya Mühendisliği Laboratuvarı II dersi alan öğrencilerimizin dikkatine;

12.10.2021 Salı günü, % 30 İngilizce programa kayıtlı öğrencilerimiz için bilgilendirme toplantısı saat 13.00 YTU UZEM ONLİNE sistemden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

12.10.2021 Salı günü, % 100 İngilizce programa kayıtlı öğrencilerimiz için bilgilendirme toplantısı saat 10.00 YTU UZEM ONLİNE sistemden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

Toplantı daveti gün içerisinde öğrencilerimizin @yildiz.edu.tr uzantılı mail adreslerine gönderilecektir.

Öğrencilerimizin mail adreslerini kontrol ederek ilgili davetin gelmemesi durumunda Arş. Gör. Pelin Yılmaz Çetiner ile (pyilmaz@yildiz.edu.tr) iletişime geçmesi gerekmektedir.