ÖNEMLİ DUYURU! Kimya Mühendisliği Kapanan Dersler Hk

28 Eylül 2022 tarihinde maksimum kredi sınırı içerisinde olmak kaydıyla tüm öğrencilere (kapatılan dersin yerine ders eklemek de dahil olmak üzere) OBS üzerinden SADECE ders ekleme hakkı verilecektir. Ders kayıtlarına ilişkin tüm detaylar için tıklayınız.

KAPANAN ZORUNLU DERSLER HAKKINDA

Aşağıda belirtilen zorunlu dersler gerekli kontenjanın sağlanamaması nedeniyle kapatılmış, bu gruplardaki öğrenciler dersin diğer grubuna transfer edilmiştir.

1.    KMM2601 Gr. 2   İş Sağlığı ve Güvenliği 1

2.    KMM4621 Gr. 1 Kimyasal Reaktör Tasarımı

KAPANAN SEÇMELİ DERSLER HAKKINDA

Aşağıda belirtilen seçmeli dersler gerekli kontenjanın sağlanamaması nedeniyle kapatılmıştır.

KMM4661 Gr. 1   Gıda Teknolojisinde Temel İşlemler ve

KMM4731 Gr. 1   Membran ve Membran Prosesleri

Kapanan seçmeli dersleri almış olan öğrencilerimizin 28.09.2022 tarihinde açılmış olan seçmeli ders gruplarından yeni ders seçmesi önemle rica olunur.

Not: Ders seçimleri ile ilgili Doç. Dr. Nurcan Tuğrul ile iletişime geçmeniz rica olunur.

İletişim numarası: 0 212 383 47 56

E-mail: ntugrul@yildiz.edu.tr