Kariyer ve Danışmanlık formları hk.

Değerli Öğrencilerimiz:

Akademik kariyerlerinizin gelişimine destek olmak ve akreditasyon sürecinin devamlılığına katkı sağlamak açısından, danışman öğretim üyeleriniz tarafından toplantı yapılacaktır. Ayrıca, aşağıda yer alan linklerden Kariyer ve Danışmanlık formlarını online doldurmanız gerekmektedir.
Toplantı saatleri için danışmanınız tarafından AVESİS sayfasında ve OBS aracılığıyla sizlere e-posta gönderilerek bilgilendirme sağlanacaktır.
Düzenlenecek toplantılara tüm öğrencilerin katılması gerektiğinden belirlenen gün ve saatlerde yapılacak toplantılara katılamayan öğrencilerin geçerli mazeretlerini, toplantı haftalarından sonraki ilk hafta içerisinde ilgili Danışman Öğretim Üyesine dilekçe ile teslim etmeleri gerekmektedir.

Toplantıların gündemleri ve amaçları aşağıdaki gibidir;
•Ders seçimi ve ders program çıktılarının değerlendirilmesi,
•Öğrencilerimizin akademik gelişimlerinin değerlendirilmesi,
•Öğrencilerimizin kariyer planlarına destek olunması ve yol gösterilmesi,
Kariyer ve danışmanlık form linkleri aşağıda verilmiştir:

2022-2023 BAHAR-1 İÇİN UYGULANACAK ANKET LİNKLERİ:

2022-2023 BAHAR-1--KARİYER (%30)

2022-2023 BAHAR -1-KARİYER (yüzde yüz)

2022-2023 BAHAR-1-DANIŞMANLIK (%30)

2022-2023 BAHAR-1-DANIŞMANLIK (yüzde yüz)