Ana içeriğe atla

2023-2024 Bahar Yarıyılı Bitirme Çalışmalarının Teslimi ve Juri Üyeleri Hk.

Sevgili Öğrencilerimizin Dikkatine;

2023-2024 Bahar Yarıyılı Bitirme Çalışmalarının teslimi  (Bilimsel Etiğe uygunluk belgesi imzalı eklenmiş olarak) Word ve PDF formatında 24 Mayıs 2024 tarihine kadar e-posta yolu ile ilgili danışman öğretim üyelerine yapılacaktır. Bitirme çalışmaları, danışman öğretim üyesi tarafından onaylandıktan sonra, yukarıda belirtilen tarihe kadar öğrenci tarafından jürilerindeki öğretim üyelerine PDF halinde e-posta ile iletilmesi gerekmektedir. Ayrıca Kimya Mühendisliği Bölümü Bitirme Çalışması Yükleme Sistemi'ne yüklenmesi gerekmektedir.

Hazırlanan bitirme çalışmaları değerlendirme kriterleri FR-1584 (Kimya Metalurji Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü Bitirme Çalışması Değerlendirme Formu ve Jüri Raporu) numaralı formda belirtildiği gibidir. 

Bitirme çalışmasının, bilimsel etiğe uygunluğunun beyan edilmesi gerekmektedir. Bitirme çalışmasının kabul edilebilmesi için, benzerlik oranının % 30’u aşmaması gereklidir.

2023-2024 Bahar Yarıyılı Bitirme Çalışmaları yüz yüze sözlü sunum olarak final takvimi dahilinde 6 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir. 

''Bitirme Çalışması'' ile ilgili önemli tarihleri takip ediniz.